Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

«TA 3 ΕΠΙΠΕΔΑ!»










"...Αυτός ο οποίος διατείνεται ότι είναι εντός συνταγματικού τόξου, (ας το υποθέσουμε μέσα σ΄αυτό το παν-άθλιο συνταγματικό κείμενο, το οποίο μας το λανσάρουν για να κοροϊδεύουν και να αλλοτριώνουν τις σκέψεις των ανθρώπων ότι...είναι και δημοκρατικό...), ερωτώ λοιπόν εγώ, ποιος το παραβιάζει κατά σύστημα;...η Χρυσή Αυγή για παράδειγμα που είναι απ΄έξω, ή αυτοί που είναι μέσα και το εφαρμόζουν;...Λοιπόν εδώ μιλάμε για πολλά επίπεδα εγκληματικών οργανώσεων κι αυτή είναι η Ελλάδα της ασχήμιας! Δεν υπάρχει ΕΝΑ μα ούτε ΕΝΑ άρθρο του Συντάγματος, κι έχω προκαλέσει επανειλημμένα να μου απαντήσουν σ΄αυτό, που να μην παραβιάζεται από το κομματικό σύστημα!...Από αυτό το σύστημα που διατείνεται ότι είναι μέσα στο συνταγματικό τόξο...ΚΑΝΕΝΑ. Υπάρχουν λοιπόν τρία επίπεδα που έχουν να κάνουν με αυτούς. Πέραν του ότι αυτοί οι ίδιοι δημιούργησα τη Χρυσή Αυγή και την κάθε σκέψη του ανθρώπου ότι απορρίπτει το κοινοβουλευτικό σύστημα. Τα τρία επίπεδα είναι τα εξής:

Πρώτον, είναι αυτοί οι οποίοι οδήγησαν τη χώρα στην απόλυτη φαυλοκρατία του 19ου αιώνα. Και την οδήγησαν εδώ που την έχουν και συνεχίζουν να την καταβυθίζουν.
Δεύτερον, είναι αυτοί που κοροϊδεύουν, δουλεύουν κυριολεκτικά την κοινωνία διατεινόμενοι, διότι δεν επιτρέπουν να γίνει ο διάλογος όπως θα έπρεπε, ότι το παρόν σύστημα είναι δημοκρατικό και έχουν τέτοια φαυλότητα στη σκέψη τους που του βάζουν και επικεφαλίδα, τον τίτλο της «δημοκρατίας», με αποτέλεσμα ακόμη και η χούντα να ονομάζεται ελληνική δημοκρατία.
Τρίτον, είναι αυτοί οι οποίοι παραβιάζουν το ίδιο το Σύνταγμα που δημιούργησαν! Και το παραβιάζουν εν συνειδήσει και κατά σύστημα. Και είναι και αυτοί, οι οποίοι φέρονται με τον απόλυτα ανάλγητο τρόπο απέναντι σε μια κοινωνία που την οδήγησαν στην Κινεζοποίηση, στην εξαθλίωση και κατακρατούν το σύνολο των προνομίων και των απολαβών που είχαν πριν από την κρίση, τα οποία και για τότε ήταν υπερβολικά!...
(;)...Είναι νοητό, να τους λέει κάποιος ότι το σύνολο του κόστους που συνεπάγονται στον Ελληνικό λαό αγγίζει της 600 χιλιάδες μαζί με υπαλλήλους και όλα τα άλλα, κι όταν τους λέει και τι προσφέρετε κύριοι εκτός απ΄το να διακινείτε την προπαγάνδα, τον μονοσήμαντο λόγο της ηγεσίας σας, και να βάζετε την υπογραφή εκεί που σας λέει....η απάντηση είναι ότι αυτό συνιστά "λαϊκισμό";...Είναι λαϊκισμός να τους υπενθυμίζει κανείς το ρόλο τον οποίο διαδραματίζουν σ΄αυτή τη Χώρα; Την έχουν εξαθλιώσει, την έχουν αδειάσει απ΄τους κατοίκους της, την έχουν θέσει σε εξορία κι αυτήν και τον πλούτο της, έχουν δημιουργήσει μια άγονη Χώρα!...."


Γιώργος Κοντογιώργης.
(Απομαγνητοφώνηση Ελένη Ξένου)


Γ.Κοντογιώργης ομ.καθηγητής στο Πάντειο κ Πέτρος Ιωάννου στον Σπορnews 90,1 της Λάρισας,στην εκπομπή :''ακροβάτες του ονείρου'' .(4.2.16).για το διαδύκτιο sportnews901.gr και e-roi.gr, κάθε μέρα 8-10 π.μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου